Verzekeringen en autohuur

Het is mogelijk om via ons onderstaande verzekeringen van Europeesche Verzekeringen af te sluiten. Wanneer je één of meerdere verzekering(en) via ons afsluit wordt er éénmalig € 3,75 poliskosten in rekening gebracht.

Standaard annuleringsverzekering
Met de standaard annuleringsverzekering van de Europeesche ben je goed verzekerd als je je reis moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. De premie is 5,5% van de reissom (+ 21% assurantiebelasting = 6,65%).

Allrisk-annuleringsverzekering
Wanneer je de allrisk-annuleringsverzekering afsluit, kun je niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de standaard verzekering staan, maar mag je zelf bepalen om welke reden je niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat je beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als je toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. Je krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van je annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen. De premie is 7,0% van de reissom (+ 21% assurantiebelasting = 8,45%).

Een annuleringsverzekering moet binnen 7 dagen na boeking worden afgesloten. Deze verzekering is alleen af te sluiten voor mensen die in Nederland, Belgiƫ of Duitsland woonachtig zijn.

 Voorwaarden Europeesche Verzekeringen Annuleringsverzekering

Schade Logies Verblijven

Deze verzekering dekt de schade, wanneer je tijdens je verblijf per ongeluk iets beschadigt in het chalet, hotel of appartement. Dit geldt voor een bedrag vanaf € 25,00 tot maximaal € 2.500,00 per verblijf. De premie voor deze verzekering is: 1,5% van de accommodatieprijs (+ 21% assurantiebelasting = 1,82%).

Deze verzekering is alleen af te sluiten voor mensen die in Nederland, Belgiƫ of Duitsland woonachtig zijn.

 Voorwaarden Europeesche Verzekeringen Schade Logies Verblijven

Autohuur

Ter plaatse een auto huren?

Boek dan direct bij Sunny Cars. Al 12 jaar op rij gekozen tot beste autoverhuurder door de Nederlandse Reisbureaus.

Call us+31 348 203132
ma-vr 9-17:30 / za 10-17:30
Italissima is een handelsnaam van Chalet.nl B.V - info@italissima.be - +31 348 20 31 32
Snel zoeken
loading...