Desenzano del Garda

Italië - Gardameer - Desenzano del Garda
Afstand tot Utrecht: 1150 kilometer
Bekijk onze 5 agriturismi en vakantiehuizen in Desenzano del Garda »
Gemiddelde waardering: 8,410 (7 beoordelingen)
Desenzano del Garda is een stad in de provincie Brescia, in de regio Lombardije. De stad ligt aan het grootste en populairste meer van Italië, het Gardameer. Hier kun je heerlijk zonnen en zwemmen maar je kunt er natuurlijk ook verschillende watersporten beoefenen. Het bekendste strand aan het meer is la Spiaggia d'Oro.

Het stadje is cultureel ook erg interessant. Je vind er de Duomo met 'Het laatste avondmaal’ van de bekende schilder Gian Battista Tiepolo. De 17e eeuwse parochiekerk van Santa Maria Maddalena bevat fresco's van Andrea Celesti en Tiepolo. Daarnaast is er een kasteel, dat stamt uit de middeleeuwen en in 2007 is gerestaureerd, waar nu in de zomer openlucht theatervoorstellingen worden gehouden. Ten zuiden van de stad is tijdens de ijstijd een natuurlijk amfitheater gevormd.

Paragliden over het Gardameer

Blog Italissima: Paragliden over het Gardameer

Heb je er altijd al eens van gedroomd om zo vrij als een vogel te kunnen vliegen, terwijl je tegelijkertijd kunt genieten van een fantastische uitzicht? Dan is dit je kans! Paragliden over het Gardameer, een ultieme droom die uitkomt... Lees verder »
Dichtstbijzijnde luchthavenBrescia airport
Afstand tot luchthaven17 kilometer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Call us+31 348 203132
ma-vr 9-17:30 / za 10-17:30
Italissima is een handelsnaam van Chalet.nl B.V - info@italissima.be - +31 348 20 31 32
Snel zoeken
loading...