Castelnuovo Magra

Italië - Ligurië - Castelnuovo Magra
Afstand tot Utrecht: 1271 kilometer
Bekijk onze 15 agriturismi en vakantiehuizen in Castelnuovo Magra »
Gemiddelde waardering: 8,310 (23 beoordelingen)
   
Castelnuovo Magra is een plaatsje in de provincie La Spezia, in de regio Ligurië. Het ligt op 10 km van de kust en 45 km van de Cinque Terre. Castelnuovo Magra ligt op de berg Bastione, die uitloopt naar de rivier Magra. Vanuit het historische centrum heb je 360­° panoramisch uitzicht op de vallei.

In het centrum vind je verschillende restaurants en pizzeria's en de parochiekerk Santa Maria Maddalena, uit de 17e eeuw, in de stijl van de late Renaissance. Hier hangt een schilderij van de Kruisiging van Pieter Brueghel de Jonge, mogelijk is dit een kopie van een verloren gegane versie van zijn vader. Verder zijn er nog meer religieuze gebouwen en villa's en het bisschoppelijk kasteel van Castelnuovo te bezoeken.
Er worden verschillende festiviteiten georganiseerd, zoals een festival met lokale en regionale producten in juni, de historische processie "Pace di Dante" in augustus en "Cinema Cultura" in de tuinen van het gemeentehuis in juli en augustus.

In de omgeving van Castelnuovo Magra ligt de stad Carrara (13 km), Ortonovo ligt op 10 km, Luni Mare op 8 km en Sarzana op 8 km, en op 25 km ligt La Spezia.
Dichtstbijzijnde luchthavenPisa Galileo Galilei
Afstand tot luchthaven66 kilometer
Aanvullende informatieof treinstation Sarzana op 8 km afstand, voor de verbinding tussen Pisa, La Spezia en Genova

 

 

 
Call us+31 348 434649
ma-vr 9-17:30 / za 10-17:30
Italissima is een handelsnaam van Chalet.nl B.V - info@italissima.be - tel: +31 348 43 46 49
Snel zoeken
loading...