-

Paragliden over het Gardameer

Heb je er altijd al eens van gedroomd om zo vrij als een vogel te kunnen vliegen, terwijl je tegelijkertijd kunt genieten van een fantastische uitzicht? Dan is dit je kans! Paragliden over het Gardameer, een ultieme droom die uitkomt...
Blog:Paragliden over het Gardameer-2

Paragliden is een natuurlijke en eenvoudige vorm van vliegen, ook wel schermvliegen genoemd en stamt af van het parachute springen. Zorgt een parachute ervoor dat je val wordt afgeremd, tijdens het paragliden probeer je met behulp van een groot scherm zolang mogelijk door de lucht te zweven.
De glijschermen bestaan uit licht gewicht hightech materialen en worden bestuurd door middel van twee stuurlijnen. Met de bontgekleurde schermen ofwel de sierlijke vleugels, fladder je geruisloos door de lucht. Je hoort enkel en alleen de ruisende wind langs je oren en voelt je zo vrij als een vogel!

Alleen of samen paragliden?
Paragliden is een bergsport en je hebt dus altijd een helling nodig om vanaf te rennen, zodat je loskomt van de grond. Je mag niet zomaar de berg afvliegen zonder ervaring of diploma's. Wil je graag voelen hoe sensationeel het is om te vliegen boven de bergen en over het meer, maar beschik je niet over een paragliding vliegbrevet? Geen probleem, dan boek je gewoon een tandemvlucht.

Tijdens de tandemvlucht vlieg je de helling af met een ervaren en professionele instructeur. Doordat de piloot gebruik maakt van de opwaartse luchtstromen, wordt een zolang mogelijke afstand afgelegd. De route wordt gevold via een GPS ontvanger. Jij hoeft tijdens de vlucht alleen maar te genieten van het geweldige uitzicht en het fijne gevoel van vrij zijn. Met de meer ervaren paragliders kan de instructeur bepaalde acties inzetten, zoals loopings en salto's of hij kan acrobatische vormen gaan vliegen.

Een ervaring om nooit te vergeten!
Wil jij tijdens je vakantie Italië het Gardameer eens zwevend vanuit de lucht bekijken en beleven? Of wil je eerst toch nog wat meer informatie? Kijk en/of boek dan op de site. Paragliden over het Gardameer wordt een ervaring die je niet snel zult vergeten!

Zonder risico
je skivakantie boeken?

Bekijk de voorwaarden

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.