-

Hippe tassen

Op zoek naar een origineel cadeau? Je zomeroutfit compleet maken met stukje Italiaanse passie onder handbereik? Lees meer over deze tassen van origineel Italiaans design.
Blog:Hippe tassen-2Je moet het maar bedenken: een handtas van een koffieverpakking! Stijlvol en trendy, origineel Italiaans design en nog duurzaam ook! Een stukje Italiaanse passie onder handbereik.

Uniek en goed geprijsd
Alessandro di Lella is oprichter van de Italian Coffee Handbags en presenteert een uitgebreide collectie van handtassen, shoppers, laptophoezen, flessentassen en make-up tasjes. Deze tassen zijn gemaakt van verpakkingen van Italiaanse koffiemerken. Elke handtas wordt handgemaakt en is daarmee uniek. De prijzen zijn zonder meer acceptabel te noemen. En wie weet wat de waarde in de toekomst zal zijn, want er zijn inmiddels zelfs collectors items in omloop!

Bewuste keuze
Naast het originele uiterlijk is de Italian Coffee Handbag ook een bewuste keuze. Door te recyclen produceren we minder afval. Koffieverpakkingen zijn bij uitstek geschikt voor hergebruik omdat er duurzame materialen, zoals aluminium, voor worden gebruikt. Daarnaast is het idee maatschappelijk verantwoord; het biedt werkgelegenheid en werkplezier aan vakmensen in Nederlandse ateliers en sociale werkplaatsen.

Enthousiaste ondernemers
Allesandro di Lella doet op zijn website een oproep aan koffiebranders en leveranciers voor gebruikte koffieboon foliezakken en koffieboon horeca blikken. Met zijn initiatief heeft hij al vele ondernemers enthousiast gekregen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie en verkooppunten op: Italian coffee handbags

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.